Fua Fa'atatau o Su'ega Toso Fa'ataua'i Maualalo ae O Crypto Si'itia i luga o Tala Fou a le Fa'atonu

new_show1

E pei ona faʻamoemoeina maketi, o le Fed na siʻitia le fua faatatau i le 75-bps i le Aso Lulu ae na foliga mai ua fai si le fiafia o le aufaipisinisi e uiga i le fua faatatau taofi faʻamatalaga lea na mafua ai ona paʻu faʻatau ina ua faʻailoa e Fed Chair Powell e leai se taofi i siva i le vaʻaia, ae i le taimi lava e tasi, o le si'itia o le tau fa'amauina e sili atu ona maualuga, ma ta'ua ai le malosi o le maketi o tagata faigaluega e fai ma mafua'aga mo le lagolagoina o le tele o si'itaga i le feagai ai ma le si'itia o le tau o le tau.O le faaiuga a le Fed na sau ina ua maeʻa le faʻasalalauina o faʻamaumauga malosi o galuega, faʻatasi ai ma totogi sili atu nai lo le faʻamoemoeina e le o ni faʻatoʻaga mo Oketopa o loʻo faʻaalia ai le mautu o le maketi o tagata faigaluega.

O fa'atauga fa'atekinolosi ma fa'atauga fa'atauva'a fa'atau na sili ona afaina, fa'atasi ai ma le Nasdaq na sili atu ona leiloa.E ui lava ina toe faʻaleleia faʻatauga i le Aso Faraile ina ua maeʻa se ato fefiloi i le lipoti o totogi, na faʻamutaina pea le vaiaso i lalo.O leTotogi fa'aitiitia 1.4%, fa'ai'u vaiaso e fa o tupe maua, a'o leS&PmaNasdaq pau3.35% ma le 5.65% i le faasologa, male lua vaiaso manumalo.

Ole lipoti ole totogi ole fa'ato'aga ia Oketopa na fa'alauiloa ile Aso Faraile na fa'amafanafanaina ai le aufaipisinisi ona e le o se numera sa'o lelei.A'o fa'aopoopoina totogi fou e sili atu i fa'amoemoega, ma le 261,000 galuega na fausia ma le fa'amoemoe o le 195,000, o le leai o ni galuega na si'itia i le 3.7%.O le faʻamoemoega mo se fua faatatau e 3.6% ae o le fua faatatau ia Setema e 3.5%.

Ae ui i lea, na faʻateleina fua a le US Treasury, faʻatasi ai ma le 2-tausaga yield o loʻo siʻitia i se tasi o lona saoasaoa maualuga i le talafaasolopito, ma o le 10-tausaga yield ua mausali nei i luga ole 4%.

Tu'uga Si'i Fua Fa'atatau i Europa e Fa'amaualalo Tala

Ae ui i lea, na paʻu le tala ina ua uma ona faʻailoa mai e isi faletupe tutotonu e faʻaauau le tau o le sopo.E ui o le RBA na o le sopo 25-bps vs faʻamoemoega o le 50-bps, o le BoE ma le ECB na sili atu ona faʻafefe ma mafai ona faʻasolo fua mo le umi atu nai lo le mea o le a faia e le Fed, lea na mafua ai ona siitia le Euro.

O le BoE foi na sii i luga fua faatatau, o le taimi lenei i le 75-bps, lona valu sosoʻo sosoʻo ma le sili ona tele sopo na faia i le 33 tausaga.Ae ui i lea, na tuʻuina atu e le faletupe tutotonu se lapataiga e faʻapea o loʻo faʻamoemoe e tumau le paʻu mo le 2023 atoa ma le afa muamua o le 2024.

I totonu o Europa, o le tau o le sone Euro ua paʻu i le maualuga o le 10.7% ia Oketopa e oʻo lava i le tuputupu aʻe na faʻaalia ai le paʻu tele.O fuainumera GDP na tuʻuina atu i le Aso Gafua na faʻaalia ai le 0.2% faʻatupulaia mo le vaega o le Euro i le 3Q faʻatusatusa i le 0.8% faʻatupulaia i le 2Q.E ui lava i le faʻagesegese o le tuputupu aʻe, o le maualuga o le tau o le tau na maua ai e le au atamamai le tau i le 75-bps fua faʻatatau i la latou fonotaga ia Tesema nai lo le 50-bps na faʻamoemoeina muamua, e oʻo atu ai i le 2.5% oso i le EURUSD i le Aso Faraile aʻo faʻaogaina e le au teu tupe le taʻiala a le ECB.

O tau o le Crypto na pa'u ifo i lalo i le amataga o le vaiaso talu ai ae na oso maualuga i le faaiuga o le vaiaso e tusa ai ma le tulaga masani o tulaga lamatia i le Aso Faraile.

E ui i le malosi o le tala i le amataga o le vaiaso lea na mafua ai ona paʻu faʻatau, e leʻi afaina tele le tau o crypto.O le BTC e tau le gaoioi i se inisiE na'o le $100 na leiloaae na toe foi maualuga i le aso na sosoo ai, ma toe faaalia ai o tau o le crypto atonu na maualalo.

Ua vaivai le au faatau BTC ona ua mumusu le tau e malepe i lalo

O le leai o se faʻaletonu i lalo o tau o le crypto e mafai ona mafua mai i le faʻatau atu o le vaivai, lea ua pa'ū i tulaga e le mafai ai ona toe pa'ū le tau i le mumu i le taimi ua tuanaʻi.

O le BTC seller exhaustion constant ua faʻamauina lona tau maualalo talu mai Novema 2018. O lenei metric e ulufale atu i lenei sone pe a maualalo le volatility, ae i luga o le filifili iloa leiloa e maualuga.Faatasi ai ma le tele o tagata o loʻo umia i le BTC tagata umi taimi, latou te le manaʻo e faʻatau atu pe a latou leiloa, ma mafua ai le leai o se faʻatauga faʻatau i luga ole BTC.Mai le 7 taimi na paʻu ai le metric i lenei itulagi, o le tau o le BTC na toe faʻaleleia i luga ole 6 taimi.

E oʻo mai i le taimi nei, o tau o le crypto ua matua faʻafefeteina, ma le BTC i luga aʻe o le $ 21,000 ma ETH ua oso maualuga ina ua maeʻa ona iloa e le maketi le faʻatupulaia o le toe faʻaputuina o tafola.

Tafola Faatauina Toe ETH Post Merge

Ina ua maeʻa le faʻatau atu aʻo lumanaʻi le Merge ia Setema, ua toe foʻi mai tafola ETH e faʻatau le ETH.O tuatusi pito i luga e sefulu e le o fefaʻatauaʻiga ua faʻaopoopoina le 6.7% sili atu ETH post Merge, e faʻaalia ai o loʻo faʻatupulaʻia lo latou talitonuga i le PoS, o se tala lelei lea mo le tau o le ETH, ona o le 10 pito i luga ole fesuiaiga ole ETH ua faʻatupulaia e na o le 0.2%, o lona uiga. le leai o se fa'atauga fa'atau i luga ole ETH.

Faailoga o Altseason o le Crypto Prices Pop Higher

E tele naua le fiafia i le avanoa altcoin a o faatumulia le vaiaso i tala o le vaetamaina.E ese mai i le sini a Elon ma CZ o le suia o Twitter i se upega tafaʻilagi 3, lea na mafua ai le tele o faʻasalalauga i le tau oDOGE,BNBma MASK, Instagram na mafua ai foi ona siʻitia le MATIC aʻo faʻasalalau e le faʻasalalauga e faʻatagaina tagata faʻaoga e fefaʻatauaʻi Polygon NFTs i luga o le Instagram app.

O le isi tala lelei o le vaetamaina na sau mai Moneygram, lea na faʻasalalau ai le faʻalauiloaina o se auaunaga fou e faʻatagaina ai tagata faʻaoga o le MoneyGram telefoni feaveaʻi i Amerika e faʻatau, fefaʻatauaʻiga ma teuina cryptocurrencies.O le auaunaga o le a amata i le tolu cryptos i le amataga, o le BTC, ETH ma le LTC, ma o le a faʻalauteleina i le tele o cryptocurrencies ma isi itulagi i le lumanaʻi.

E ui o le talafou e leʻi faʻagaoioia le BTC ma le ETH i se tupe tele, na fesoasoaniLTC oso i luga i le 13% i le po.O le tusitala o Litecoin o Charlie Lee na ave foi i le Twitter e faamanatu ai tala fou.

I le maeʻa ai o le faʻasalalauga a le Instagram i le Aso Tofi, na vaʻaia ai e le MATIC le maualuga o fefaʻatauaiga o tafola e sili atu i le $ 100,000 taʻitasi talu mai Fepuari.O lenei faʻasalalauga na faʻaalia e le faʻateleina o le umiaina o tafola MATIC e sili atu i le 10 miliona MATIC faʻailoga i le ogatotonu o Oketopa, lea na mafai ona iloa muamua le tala fou.O le mea lea, o le matamata i tafola i le maketi crypto ua toe faʻamaonia e aoga.MATIC talu mai lena taimi na maua ai le sili atu i le 30% mo le vaiaso.

Aua neʻi faʻatagaina MATIC e ave uma le mamalu,Na siitia foi le SOL i le 20% leleiina ua uma ona faʻaalia e Google o loʻo faʻatautaia e le kamupani se Solana Node.

Ona o le avanoa o failauga a le Fed e toe faaleo ai o latou finagalo i le mamalu o le atunuu i le mae‘a ai o le fonotaga a le Fed i le vaiaso na tea nei, ia mataituina le faaletonu o le tala ona o mea e fai mai ai taitai taitasi e mafai ona fesuiai ai le tala i le isi itu po o le isi itu.Ae ui i lea, o le mea taua e tupu i lenei vaiaso o le US CPI, lea o le a tatalaina i le aso 10 o Novema. E ui o lenei mea e ono siitia ai le tala ma maketi o oloa, e le o faamoemoeina e i ai se aafiaga taua i luga o tau o le crypto e pei ona foliga mai o loo fefaatauai le crypto. i lalo o latou lava faavae.

Crypto Atonu ua Lulu ese Matagi Matagi

O le a le mea e ono manaʻo ai le aufaioloa crypto e mataʻituina i se taimi lata mai atonu o atinaʻe i le Twitter i le taimi nei o loʻo i ai uma Elon ma CZ i le lotolotoi o le suiga o le kamupani i se web3 platform.O tala fou e tafe mai iina e ono a'afia ai le BTC, ETH,BNB, DOGE, MASK, Polygon ma isi faʻailoga e pei ona faʻaalia e Elon i se fonotaga i le Aso Faraile e manaʻo e suia Twitter i le X.com super platform lea na ia mafaufauina i le 22 tausaga talu ai, aʻo CZ mai Binance i faʻatalatalanoaga faʻasalalauga eseese i le vaiaso talu ai. , na ia manatu e talitonu o Twitter o loʻo i ai le gafatia e aumaia ai le web3 i le toʻatele.

I le taimi nei, e mafai foi e le au XRP ona fiafia tele ona o tala o Ripple o loʻo ulufale atu i se fono faʻatasi ma le SEC ua faia ana taamilosaga amata i le Aso Faraile.E ui e lei faamaonia e itu e lua lea fonotaga, ae na mafai e le tala ona lafo le tau oXRP maualuga e tusa ma le 10%.O le mea lea, o atinaʻe mai le faamasinoga a Ripple e mafai foi ona i ai se aafiaga i luga o le maketi crypto ona o le manumalo mo Ripple o le a faʻaitiitia ai le malosi o le SEC e pulefaamalumalu ai i le faʻalapotopotoga o meaola faanatura crypto.

O le Aso Lua nei, o le a faia foi le palota a le US midterm, ae ui i lea, e le o faamoemoeina e tele sona aafiaga i maketi crypto.Peita'i, ua fa'ailoa mai e le tala fa'asolopito e masani lava ona lelei le fa'atinoina o aseta i totonu ole 12 masina muamua pe a mae'a le palota a Amerika.

 

 

O lo matou Tauleleia o lau Fa'amautinoaga!

O isi upegatafa'ilagi e iai igoa tutusa e ono taumafai e fa'afememea'i oe e te manatu e tutusa i matou.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd sa i ai i le Blockchain mining pisinisi mo le silia ma le fitu tausaga.Mo le 12 tausaga talu ai, sa avea Apexto ma Fa'atau Auro.E iai a matou ituaiga uma o ASIC miners, e aofia ai Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell, ma isi.Ua matou faʻalauiloaina foʻi se faasologa o oloa o le suauʻu faʻamafanafana faiga ma vai malulu.

Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i

info@apexto.com.cn

Upega tafa'ilagi a le Kamupani

www.asicminerseller.com

WhatsApp Group

Auai matou:https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGeyYDCr7tDk


Taimi meli: Nov-10-2022
Fesootai