Lipoti o Su'esu'ega Maketi: Malosi o le USD e To'oto'o Fa'asoa ma Fa'aleaga Suau'u ae na'o le fa'atupuina o le Crypto e fa'atasi

Bitcoin-ETF-Ausetalia-muamua-fetufaaiga-tupe-fa'atau-Cboe

I le amataga o le vaiaso talu ai, na faʻafefe ai le crypto i tala fou o le 2 tranches o le 5,000 BTC taʻitasi o loʻo feaveaʻi solo.Ae ui i lea, o le BTCs e leʻi maeʻa i fefaʻatauaiga ae na alu i isi tuatusi, atonu o lona uiga na faʻatau atu na BTC e ala ile OTC i lima fou.O se tala lelei lea i le le fa'atauina o le BTC i fefa'atauaiga o le a le mafua ai ona pa'u le tau maketi o le BTC.

I le faaopoopo atu i lenei fesoasoani, o le faʻaauau pea o le faʻatupeina o tupe na lagolagoina le tau o le crypto, faʻatagaina le BTC e toe manava i luga atu o le $20,000 ma le ETH i luga aʻe o le $1,500.

Tafola Fou Lagolago BTC Tau

O le faaputuputuina o tafola fou na fesoasoani foi i tau, faatasi ai ma le BTC faʻafeiloaʻi 103 atotupe fou tafola o loʻo i ai le itiiti ifo i le 100 BTC pe a faʻatusatusa i le vaiaso na muamua atu, e faʻaalia ai o loʻo tele pea tagata faʻatau fou, fufuluina BTC i soo se taimi e mafai ai.

O lenei manoa o faʻaputuga fou tafola ua faʻamalosia e ala i le pa'ū o le tuʻuina atu o BTC i luga o fefaʻatauaiga, faʻamaonia ai o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina e le au faʻatau le faʻaputuina e faʻaputuina atili BTC.

O le numera o le BTC i fefaʻatauaiga ua pa'ū i tulaga mulimuli na vaʻaia i le masina o Novema 2018, lea sa i le ogatotonu o lena taamilosaga o maketi, e tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei.

O le mea e malie ai, e ui o le faaiuga o le 2018 bear market na faailogaina i le faateleina o le BTC sapalai i fefaʻatauaiga, i le taimi o lenei taamilosaga, o le sapalai i fefaʻatauaiga ua pa'ū tusa lava po o le a le tau.O loʻo faʻaalia ai se faʻasologa o tagata faʻatau e faʻaitiitia ai le sapalai BTC o loʻo avanoa mo fefaʻatauaiga.Mata o lenei tulaga e mafua ai le maualuga o le tau o le BTC i le isi povi e sosoo ai?E na'o le taimi e ta'u mai ai.

Ae ui i lea, o le tau o le BTC e le mafai ona faʻaputuina le malosi e sili atu i le $ 20,500 mulimuli ane, e faʻaalia ai le leai o se malosi o povi i le lotolotoi o le faʻaitiitia o le tamaoaiga o le tamaoaiga mo le maketi crypto aʻo faʻaauau pea faletupe tutotonu o le lalolagi i le faʻamalosia o faiga faʻavae tupe.

Setema 15 E Avea ma Crypto Apocalypse?

O le mea e malie ai, o le aso Setema 15 o le aso foi lea o le ETH Merge.O lenei mea faʻafuaseʻi ua faʻatupuina ai se faasologa o manatu taupulepulega e uiga i le mea o le a tupu i le maketi crypto i lena aso.E oʻo mai i le taimi nei, o le toʻatele o le au failotu e faʻatauvaʻa ma faʻamoemoe e paʻu le maketi crypto i lena aso.Ae ui i lea, e pei ona iloa e le tele o tagata faʻatau oloa, o le mea e sili ona faʻamoemoe e tupu e masani lava e le tupu, ma o Setema 15 e mafai ona avea ma mea e le o se mea na tupu.O lena tala, atonu o se mea atamai lava mo le aufaioloa le faailogaina o lenei aso ia latou kalena.

A'o sauni le aufaioloa mo le lumana'i "apocalypse" i le ETH a'o feagai ma le Merge, ua latou si'itia le fa'avae o le lumana'i ma le tele o fefa'ataua'iga i le lumana'i i le ETH.E mafai lenei mea ona o le aufaioloa e nofo umi i le maketi maketi e agavaʻa mo faʻailoga tui aʻo puipuia foi a latou peti i se tau pa'ū e ala i le faʻapuupuu i le maketi o lumanaʻi.

O le faanatinati i lenei fefaʻatauaʻiga ua matua malosi lava ma o le tele o fefaʻatauaiga i le lumanaʻi mo ETH ua sili atu nai lo le BTC mo le taimi muamua i le talafaasolopito.Faatasi ai ma lenei fefaʻatauaʻiga o loʻo tumu tele, aua e te ofo pe a tupu se mea e le masani ai i le aso 15 o Setema e mafua ai le oomi.

BTC NUPL Latalata 2018 Peak Loss

Ina ua uma ona mafaufau i manatu taupulepulega leaga, tatou toe foi mai i le mea moni ma iloilo mea moni.

O le BTC net unrealized profit-loss indicator o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai se taimi umi e umia ai le gau o loʻo latalata i tulaga mulimuli na vaʻaia i le taimi sili ona leaga o le toso i le maketi urosa 2018, o lona uiga o le BTC ua latalata i lona pito i lalo.E ui lava e ono le iloa e tagata o loʻo umia le BTC se leaga leaga e pei o le taamilosaga 2018, o le tupe leiloa o loʻo i ai nei e leʻi iloa e manaʻomia ona faʻaauau pea ona faʻaitiitia mo se isi lua vaiaso aʻo leʻi mafai ona tatou fai atu ma le mautinoa e mafai ona maeʻa le faʻaletonu o loʻo iai nei.

USD/JPY Tu'u i Luga o le 140, Sili i le 24 Tausaga

I le tula'i mai o le hawkish Fed, na toe pa'u ai fa'asoa a Amerika talu mai le amataga o le vaiaso talu ai, fa'atasi ai ma totogi e le o ni fa'ato'aga na pa'u i le Aso Faraile e le'i maua ai se malologa i maketi.O le lona tolu lea o vaiaso soso'o o fa'aitiitiga mo fa'amaumauga a Amerika.

O le Dow ma le S&P na leiloa pe tusa ma le 3% ma le 3.3%, i le faasologa, ae o le Nasdaq na pa'ū i le 4.2%, na leiloa mo le lona ono o sauniga sosoo.Na fa'aalia e le aufaipisinisi le le mautonu a'o lumana'i le Aso o Leipa i le faaiuga o le vaiaso ina ua mae'a totogi e le o ni fa'ato'aga na fa'aalia ai na fa'aopoopoina e le tamaoaiga o Amerika le 315,000 galuega mo Aukuso, i luga a'e o le fuafuaga autasi o le 295,000.

E ui o le numera o se paʻu, e leʻi sili atu i luga aʻe o le maliega, lea na mafua ai ona paʻu laʻititi le USD aʻo tapunia e le aufaioloa tulaga i luma atu o le faaiuga o le vaiaso.O fua na pa'u i lalo, ma o le DXY na pa'ū mai le maualuga o le vaiaso o le 110 i le 109.60, e ui lava e sili atu le maualuga nai lo le amataga o le vaiaso.
O le USD sa avea pea ma tupu o le vaiaso, manumalo i le tele o ana tupulaga.O le USD / JPY paʻu na gau le 139.60 maualuga muamua ma na fanaina i le 141 aʻo leʻi maua tupe mama ina ua maeʻa le faʻamalolo o le NFP na toe faʻafoʻi i lalo e tapunia le vaiaso i le 140.20.E ui lava i sina toso i tua, o lenei tulaga o le maualuga lea talu mai Setema 1998. O loʻo faʻavaeina ai le eseesega o tului i le va o Amerika ma Iapani, lea o loʻo faʻaaogaina pea se tulaga faʻapitoa i tului, ma mafua ai ona faʻavaivaia le yen i le tele o isi ana tupe.
O lenei vaiaso, e mafai e le EUR / USD ona maua se malologa le tumau mai le pa'ū i luga o le USD pe a fai e sili atu le maualuga o le ECB nai lo le mea na faʻamoemoeina i lana fonotaga faʻavae Aso Tofi.Ae ui i lea, faatasi ai ma le tamaoaiga o Europa ua toetoe lava a malolo ona o le tele o le malosi o le malosi o loʻo feagai ma latou, soʻo se paʻu i le EUR / USD e mafai ona puupuu.

O le auro ma le Silver na pa'u ina ua siitia le USD.O le auro na leiloa 1.8%, ma Silver na pa'ū i le 5.55% ina ua toe faʻafouina loka i Saina na toe faʻatupu ai le fefe i le faʻateleina o le faʻagesegese i le tamaoaiga o le lalolagi.O u'amea uma e lua e fai si vaivai i lenei vaiaso fou, e tusa lava pe tumau pea le USD i le itu vaivai.

O le lokaina a Saina na sili atu le leaga o le Suauʻu nai lo le Silver, lea na leiloa le 7% averesi i le vaiaso talu ai.Brent leiloa 6.5% ma le WTI pa'u 7.5% e tusa lava pe ua uma ona fa'amauina i le amataga o le latou vaiaso si'i a'e ona o le fefe i le fa'agesegese o le lalolagi na toe fa'aititia ai le tau o le suau'u.O fa'amaumauga a le US Crude Oil o lo'o lipotia mai ai le fa'ate'ia o le si'itia i le ogatotonu o le vaiaso talu ai, e le'i fesoasoani fo'i i tau.O le vaiaso nei, e ui i lea, o le faʻatonuga a le Suauʻu e mafai ona faʻalagolago atili i vaega o sapalai aʻo fono le OPEC+ ia Setema 05 e filifili ai le aofaʻi o le gaosiga o suauu.O le suauʻu e sili atu le maualuga i le tatalaina o fefaʻatauaʻiga a Asia i aso nei i le faʻamoemoe o tala fou faʻaitiitiga gaosiga mai le fonotaga, maua e tusa ma le 1.6%.

O lenei vaiaso fa'apu'upu'u aso malolo, o fuainumera tau tamaoaiga mai le US e le'o fa'atauaina;ae ui i lea, o numera CPI na faʻatulagaina mo le faʻamalolo i le aso 13 o Setema o le a suʻesuʻeina lautele ona o le seti taua mulimuli lea o numera o le a mataʻituina e le Fed aʻo leʻi oʻo i le aso 21-22 Setema fonotaga tului.Faatasi ai ma le aso autu o Setema 15 mo le maketi crypto, atonu e le manaʻomia e le aufaioloa ona faʻatali umi e iloa ai le fiafia.O le kalena e foliga mai o loʻo faʻatulagaina mo se vaiaso e tumu i suiga o Setema 12 pe a maeʻa lenei vaiaso.

Faatasi ai ma le faʻatupeina o fua faatatau i le crypto o loʻo tumau pea i le itu lelei, e mafai ona i ai se avanoa o le a amata ona paʻu le tau o le crypto i luma atu o le vaiaso a sau pe a alu ese le au faioloa mai le maketi.Ae ui i lea, o le manino i le maketi crypto e mafai ona oʻo mai pe a uma le Aso Lua pe a toe foʻi mai maketi masani a Amerika mai le Aso faigaluega.

Fa'ai'uga

I le avea ai o se tagata teu tupe, atonu o loʻo e vaʻavaʻai e faʻatau lau masini faʻapitoa poʻo le cryptocurrency i se tau talafeagai.Cryptocurrency o loʻo galue pea i luga o le maketi.

 

 

O lo matou Tauleleia o lau Fa'amautinoaga!

O isi upegatafa'ilagi e iai igoa tutusa e ono taumafai e fa'afememea'i oe e te manatu e tutusa i matou.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd sa i ai i le Blockchain mining pisinisi mo le silia ma le fitu tausaga.Mo le 12 tausaga talu ai, sa avea Apexto ma Fa'atau Auro.E iai a matou ituaiga uma o ASIC miners, e aofia ai Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell, ma isi.Ua matou faʻalauiloaina foʻi se faasologa o oloa o le suauʻu faʻamafanafana faiga ma vai malulu.

Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i

info@apexto.com.cn

Upega tafa'ilagi a le Kamupani

www.asicminerseller.com

WhatsApp Group

Auai matou:https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGeyYDCr7tDk


Taimi meli: Oke-26-2022
Fesootai