Su'esu'ega Maketi : Bitcoin hash tau fa'asolosolo ona toe fa'aleleia i le Q1, fa'afeiloa'i le tautotogo o maketi crypto?

Su'esu'ega Maketi : Bitcoin hash tau fa'asolosolo ona toe fa'aleleia i le Q1, maketi crypto fa'afeiloa'i le tautotogo

O ai le aseta sili ona lelei i le Q1 o le 2023?

Pe a faatusatusa i le amataga o le tausaga, o le tau auro faava o malo i luga 11,2%, o le S&P 500 faasinoupu i luga 6,21%, o le cryptocurrency muamua bitcoin tau i luga 70,36%, o se oso i luga 30,000 tala.

Bitcoin ua sili atu oloa e pei o le S&P 500 ma auro e oʻo mai i lenei tausaga, ua avea ai ma aseta sili ona lelei i lenei tausaga ma o se nofoaga taua mo le au teu tupe o loʻo sailia se sulufaiga mai le lamatiaga o le faaletonu o faletupe.E ui o loʻo faʻamalo le aufaipisinisi, o le siʻitia i luga o le tau o Bitcoin o se tala lelei foi mo le au maina, o a latou tupe maua mai maina ua sili atu nai lo le 66% i le tolu masina talu ai i le $ 1.982 piliona, e tusa ai ma faʻamatalaga mai TheBlock.

Ua toe fa'aleleia le tau o le hash, e mafai ona ola kamupani maina

I le tausaga ua tuanaʻi 2022, na feagai kamupani eli crypto ma faigata i le laʻuina ma le siʻitia o tau o le eletise.Core Scientific, o se tasi o kamupani pito sili ona tele i le lalolagi o lo'o lisiina atu i lalo o le la'uina o le crypto mining i le US, na o'o lava ina faila mo le puipuiga o le gaumativa.

Ae ui i lea, ona o le tau o le bitcoin hash ua toe faʻaleleia, o le HashrateIndex ua vaʻaia le 40% faʻatupulaia i le tolu masina talu ai mai le maualalo o le $ 0,06034 i le maualuga o le $ 0,08487.O le Bitcoin ASIC miner ma le maualuga maualuga o le malosi (38J/TH) o loʻo taʻua nei i le $16.2 i le T.

O le fa'ailoga sili ona manino o le suiga o le crypto miner o lona tau o sea.Lisi maina e aofia ai Marathon, CleanSpark, Hut8 ma Argo ua toe faʻaleleia talu mai le amataga o le tausaga, faʻatupulaia e oʻo atu i le 130.3%.E le gata i lea, ina ua mae'a taumafaiga i le kuata muamua, o le tele o kamupani maina na faʻaitiitia faʻafitauli.

Na pa'ū tau o le eletise, ma atili ai ona maua tupe mo tagata eli

I le 2022 ua tuanaʻi, o tau o le kesi ma le eletise i Europa ua faʻateleina faʻamaumau maualuga ona o le le lava o sapalai kesi ona o feteʻenaʻiga geopolitical ma galu vevela vevela.Ua salalau atu foi le afaina i Amerika i Matu.Ole fua ole eletise ile tele o setete o Amerika i Matu e sili atu ile 10 pasene mai le 2021.

Georgia, le setete sili ona lauiloa i Amerika i Matu mo tagata eliina bitcoin, na vaaia le siʻitia tele o tau, ma le averesi o tau o le eletise mai le $65 i le $93 i le MWH i le va o le 2021 ma le 2022, o se siitaga e 43%.O le maualuga o tau o le eletise ua avea foi ma vaomago mulimuli mo nisi o kamupani maina.I le faaiuga, i le 2022, o le ogaoga o le le paleni i le va o le kesi masani ma le manaʻoga o le mafuaʻaga autu lea o le faʻalavelave malosi o le lalolagi ma le mafuaʻaga o le siʻitia o tau o le eletise.

Peita'i, o tau o le eletise fa'ato'a a Amerika o lo'o fa'amoemoe lautele e pa'u i le 2023 ona o le pa'ū tau o le kesi fa'alenatura ma fa'ateleina le eletise taugofie.O Texas atonu o loʻo i ai le faʻaititia tele o pisinisi, i lalo ole 45 pasene ile $42.95 ile megawatt ile itula, e tusa ai ma le Energy Information Administration.(Texas e toeititi lava 11.22% o le mana faakomepiuta Bitcoin uma i le US)

I le aotelega, o tau o le eletise a Amerika o le a pa'ū i le 10% i le 15% i lenei tausaga, e tusa ai ma tala faʻatatau a le kamupani suʻesuʻe Rystad Energy, ma ua iu lava ina vaʻaia e le au failiʻu tau le paʻu.O tau maualalo o le eletise o lo'o fa'amoemoe e si'itia atili ai tupe maua a tagata eli.

Faʻaaliga: Na maua e le au miners se $ 718 miliona ia Mati, o latou tupe maua sili ona maualuga i masina talu mai Me 2022.

O loʻo faʻamoemoe le maketi crypto mo le tautotogo

I le masina o Mati ua tuanaʻi, o le faʻalavelave tau tupe a Amerika na mafua mai i le gaumativa o faletupe a Silicon Valley i le vaega macro na faʻaalia ai uiga faʻalavelave faʻaleagaina o aseta crypto decentralized o loʻo faʻatusalia e bitcoin.O aseta a Crypto e pei o le bitcoin e faʻamoemoe e sili atu le gauai mai tagata faʻapisinisi masani.

Ina ua uma ona ulufale ia Aperila, na suia e Musk le logo Twitter i le Dogecoin emoji, toe faʻaumatia le lagona FOMO o le sosaiete crypto.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai mea lelei i le maketi crypto e pei o le faʻaleleia o le Ethereum Shanghai.O lenei fa'asologa o mea tutupu e fa'amoemoe e avea ma fa'amalosi malosi o le si'itia o tau o maketi.

 

 

O lo matou Tauleleia o lau Fa'amautinoaga!

O isi upegatafa'ilagi e iai igoa tutusa e ono taumafai e fa'afememea'i oe e te manatu e tutusa i matou.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd sa i ai i le Blockchain mining pisinisi mo le silia ma le fitu tausaga.Mo le 12 tausaga talu ai, sa avea Apexto ma Fa'atau Auro.E iai a matou ituaiga uma o ASIC miners, e aofia ai Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell, ma isi.Ua matou faʻalauiloaina foʻi se faasologa o oloa o le suauʻu faʻamafanafana faiga ma vai malulu.

Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i

info@apexto.com.cn

Upega tafa'ilagi a le Kamupani

www.asicminerseller.com

WhatsApp Group

Auai matou: https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGeyYDCr7tDk


Taimi meli: Apr-20-2023
Fesootai