Bitcoin (BTC) Tala Fou : I le lata i le faaiuga o le faʻamaopoopoina o laina, e lua mea e taʻu mai ai se faʻalavelave faʻafefe!

Bitcoin (BTC) Tala Fou-Fa'asalalau

O loʻo faʻaauau pea ona faʻatulagaina e Bitcoin ia lava i se tafatolu tutusa;O se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le manaʻoga e mafai ona maua ai se avetaavale mo Bitcoin, tuleia tau agai atu i le 30,000-31,200 vaega tetee;O le faʻailoga mataʻutia-matapeʻa mo cryptocurrencies ma Bitcoin o loʻo i ai nei i le teritori matapeʻapeʻa.Mata o le a toe faia e bitcoin le taamilosaga o maketi o le 2019 ma le 2021?Po'o le fa'aletupe o lo'o fa'atupuina le pa'u i tulaga maualalo?

O loʻo faʻatali Bitcoin mo le vaʻaiga e faʻamalo

Ina ua maeʻa ona oso aʻe i le taimi o faʻalavelave faʻaletupe ia Mati, na faʻaauau pea ona faʻamautu Bitcoin i luga aʻe o le $ 28,000 faʻailoga.O tau o loʻo tumau pea ile 26,300-29,300 vaʻaia talu mai Mati 18, faʻaauau pea ona faʻatali mo se faʻalavelave (pe i luga pe lalo) e ono vave oʻo mai.

I le Aso Tofi, na lipotia mai ai na faʻatau e MicroStrategy se isi 1,045 bitcoins i le tau averesi o le $ 28,016.Na faʻamaonia e le Faʻatonu Michael Saylor o le MicroStrategy o loʻo umia nei 140,000 bitcoins i le tau averesi o le $ 29,803 i le tupe siliva, ma le aofaʻi atoa o le $ 4 piliona.Ae ui i lea, o le faʻatau e MicroStrategy ma faʻamatalaga mai Saylor, o se tagata Bitcoin, na le mafai ona faʻaalia se faʻasalalauga Bitcoin.

O totogi o le maina e fa'aalia ai le si'itia o le mana'oga

E ui lava o loʻo taumatemate pea le aufaipisinisi e uiga i le lumanaʻi o le bitcoin's breakout, o se metric autu - totogi o le mining - o loʻo taʻu mai ai le manaʻoga fou e ono lolovaia le maketi, e tusa ai ma suʻesuʻega i luga ole filifili.O le 90-aso felafolafoaʻi averesi mo maina pili ua sili atu nei i luga o lona averesi faʻaletausaga taʻitasi, ma lagolagoina atili ai le manatu o le manaʻoga bitcoin e mafai ona sauni mo se pa.

O le faʻailoga mataʻutia-matapeʻa mo cryptocurrencies ma Bitcoin o loʻo i totonu o le teritori matapeʻapeʻa.E tusa ai ma manatu o le tagata lava ia, o le uiga o le mafaufau o Bitcoin o le a malepe i luga.

Mo bitcoin bears, o le tala talu ai nei o loʻo faʻaalia ai le greenback e mafai ona faʻatutuina mo se faʻalavelave maualuga pe a maeʻa faʻamatalaga autu tau tamaoaiga i aso nei.Ae ui i lea, o le siʻitia o le tala i le lua aso talu ai ua le mafai ona faʻaosoina se malologa i tau Bitcoin, o lona uiga o le mea e sili ona fiafia i ai o povi e mafai ona pule.

Suʻesuʻega faʻapitoa o Bitcoin

I le tulaga faʻapitoa, o le bitcoin / tala ua faʻapipiʻiina talu mai Mati 18, ma o le tau le mautonu e tuʻu ai se aofaʻi o le le mautonu e uiga i le lumanaʻi.Bitcoin o loʻo faʻatulagaina pea i se tafatolu tutusa ma ua latalata atu i le malepe mai lena foliga.

Fa'ai'uga:

Mo tagata teu tupe, i le tau o masini e sili atu, e mafai ona amata teu tupe.Mai le tupe teu fa'akomepiuta, sili atu ona maaleale i le tamaoaiga, sili atu le fiafia o le olaga.Ae ui i lea, e tatau i le aufaipisinisi ona manatua le upu tuai "e tatau ona e fefaʻatauaʻi e faʻavae i luga o mea e te vaʻaia, ae le o mea e te le amanaiaina".

O lo matou Tauleleia o lau Fa'amautinoaga!

O isi upegatafa'ilagi e iai igoa tutusa e ono taumafai e fa'afememea'i oe e te manatu e tutusa i matou.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd sa i ai i le Blockchain mining pisinisi mo le silia ma le fitu tausaga.Mo le 12 tausaga talu ai, sa avea Apexto ma Fa'atau Auro.E iai a matou ituaiga uma o ASIC miners, e aofia ai Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell, ma isi.Ua matou faʻalauiloaina foʻi se faasologa o oloa o le suauʻu faʻamafanafana faiga ma vai malulu.

Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i

info@apexto.com.cn

Upega tafa'ilagi a le Kamupani

www.asicminerseller.com

WhatsApp Group

Auai matou: https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGeyYDCr7tDk


Taimi meli: Apr-08-2023
Fesootai